midilli

Senaste inläggen

Av Hanna - 22 april 2016 18:40

Har äntligen kommit ner till mamma i södertälje där jag ska spendera min helg.

Tågresan ner gick väldigt bra är så skönt att det går direkt tåg ner till stockholm.

Nej nu ska jag spendera mer tid med mamma och lillasyster 

Kram på er

 

ANNONS
Av Hanna - 17 april 2016 20:05

Nu är alla föreställningar är nu slut och jag är mega trött men jag har haft kul.


MEN

Nu tänkte jag prata om en helt annan sak


Har ni någonsin funderat på hur en enda person kan komma in i erat liv och göra det så mycket bättre?

Det har hänt mig.


En person har kommit in i mitt liv och förändrat det helt, (på det possitiva sättet)

Hen ser mig som den jag är, lyssnar på vad jag har att berätta och har alltid en tid över, underbarare människa får man leta efter hen är söt, snäll och vet precis vad hen ska säga för att få mig på bättre humör.

Är otroligt glad över att denne person kommit in i mitt liv jag kan inte tänka mig ett liv utan hen.

Fina vackra människa du har gett mitt liv en ny vändning   


Nu blir det mys med popcorn och film

kram Hanna

ANNONS
Av Hanna - 12 april 2016 19:33

Idag och igår har varit dagar som inte varit 100%.

Är så glad att jag kan ha långa terapisamtal med en tjej som förstår så bra en helt underbar fantastisk tjej. <3


Om 10 dagar åker jag ner till mamma och syskonen det behövs verkligen bara en massa mys med min andra familj, nej nu ska jag ta ett fotbad och  koppla av.

Hej då alla <3

Av Hanna - 11 april 2016 09:18

Två förställningar med revyresan klara bara tre kvar.

Det har gått bra och det har varit jätte kul, nu är jag oerhört trött så jag är ledig från jobbet idag, för att vila inför den fullspäckade veckan som väntar,


Igår var jag på

Musikalen Snövit.

Fick biljett i födelsedagspresent förra året och nu har jag äntligen fått använt den, musikalen var OERHÖRT bra, och jag fick se Nanne live också för första gången hon regerade som drottning och Yohio var underbar som prins och Ellen Bergström som snövit var så otroligt vacker, alla var mega duktiga kan se den om och om igen. Köpte även en super fin Yohio tavla som jag fick signerad, det klagar jag inte på en helt underbart rolig dag igår.


Imorse när jag vaknade så kännde jag mig så otroligt ensam, gör det fortfarande men ska fortsätta kolla på TWD idag och äta godis och slappa idag, bjuder på ett collage igår från musikalen.

Kramar Hanna <3


 

Av Hanna - 4 april 2016 17:02

Datum bestämt


22 April åker jag ner till mamma och syskon i Södertälje för att spendera en helg!!!! kommer bli hur härligt som helst men det som är ännu härligare är att syskon kan bli så glada när man berättar att man ska komma :)+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* Mamma Saga Jessica och Ida *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+


Annars då

allt är bra för tillfället, känndes skönt att vara på jobbet idag igen efter ett långt påsklov men samtidigt så behövde jag långledigt för att vara den Hanna jag brukar vara.


Nya personer ÄLSKAR jag att lära känna och jag hoppas att dom stannar kvar länge och ser mig som jag är.


Nej nu skajag börja göra mat ha en trevlig kväll alla <3

Av Hanna - 31 mars 2016 11:45

Då var det bestämt i April åker jag ner till mamma och syskon i saltskog över en helg ska bli så OTROLIGT skönt och roligt att få träffa mamma igen och alla syskon. Sen kommer jag åka ner när jag har semester också och stanna lite längre <3


Idag då, ska jag träffa en kompis och få annat och tänka på.


puss alla <3

Av Hanna - 27 mars 2016 15:04

Inatt har varit den värsta natten hittils, vaknade 00.30 och låg vaken till hör och häpna

03.30

Vet inte vad som hände, så idag är jag på urkasst humör och jätte trött längtar bara hem till min lägenhet så jag har bra mott på min mobil så jag kan ringa å prata med folk, så idag slappar jag i sängen hela dagen.


Att skämmas för sig själv


Jag har inte vågat visa vem jag är förut men för några år sen lyckades jag med det men nu har jag svårt med det igen, jag vet att INGEN säger eller gör någonting när dom ser mig ute på stan med min frost mössa eller min rosa ryggsäck med prinsessor på men det är kännslan, tanken att veta att jag inte är som andra.

JA jag har en utvecklingstörning jag förstår saker på ett annat sätt än jämnåriga jag komunicerar bättre med folk som är i tonåren, jag förstår dom bättre och vet vad dom pratar om men jag är ändå vuxen som har egen lägenhet och ett jobb, jag har blivit mobbad sen barndommen vilket också gjort mig osäker på mig själv.

Jag letar inte efter ett botemedel utan personer som vill acc mig som den jag är, jag älskar att lära känna nya personer men när dom lärt känna mig så drar dom sig undan dom vet inte hur dom ska vara eller tycker att jag är konstig.


Herregud vilket långt inlägg men var bara tvungen, vissa personer ser mig som en konstig/udda person andra ser mig som en fantastik bra människa och vän hur du uppfattar mig är din sak men lär känna mig och lyssna på min historia innan du dömmer mig som person.

Tack för mig <3


Bjuder på en påskbild på mig från påsken 1996

   

Av Hanna - 26 mars 2016 19:24

Som rubriken lyder, GLAD PÅSK!!!


Denna påskafton har varit lugn, har kollat på lite film och lyssnat på  musik, är ju hemma i åsmansbo, skulle stanna till torsdag men åker hem redan på onsdag, vill varava ner i lägenheten också innan jag åker upp till kbtn på fredag och innan jobben börjar igen.


Sen börjar föreställningarna med tetaern också för allmänheten, den 8 april, dit längtar jag extra mycket, att få stå på scenen och göra det jag älskar mest, spela teater och dansa, nu ska jag kolla på mer grimm och slappna av, vaknar så himla tidigt och vaknar sent, det är inte kul alls.


Glad påsk alla <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se